«Пузік як у ТІК»: як Володимир Остапчук в пародії на кліп Каменських покепкував з «живота» вінничанина Бронюка та ніг екс-землячки Полякової (ВІДЕО)

Новини Вінниці / «Пузік як у ТІК»: як Володимир Остапчук в пародії на кліп Каменських покепкував з «живота» вінничанина Бронюка та ніг екс-землячки Полякової (ВІДЕО)

Відомий телеведучий, який вже кілька разів приїздив із командою програми «Ревізор» до Вінниці, Володимир Остапчук наслідує світові тренди. Нещодавно вийшла пародія на пісню Насті Каменських «Попа, как у Ким» у виконанні шоумена. У своєму кліпі Остапчук кепкував із українського шоу-бізнесу, але зробив це усвідомлено. Він зізнається, що перед виходом пародії детально по кожному «жарту» радився з юристами.

Відомий телеведучий, який вже кілька разів приїздив із командою програми «Ревізор» до Вінниці, Володимир Остапчук наслідує світові тренди. Нещодавно вийшла пародія на пісню Насті Каменських «Попа, как у Ким» у виконанні шоумена. У своєму кліпі Остапчук кепкував із українського шоу-бізнесу, але зробив це усвідомлено. Він зізнається, що перед виходом пародії детально по кожному «жарту» радився з юристами.

У своїй пародії Остапчук, замість зарубіжних зірок співає про українських селебріті: Миколу Тищенка, Володимира Дантеса, Євгенія Кошового, Максима Неліпу, Олега Винника, Катерину Кухар, MELОVIN, MONATIK, Тіну Кароль. Не оминув увагою колишню вінничанку Олю Полякову та фронтмена групи ТіК, вінничанина Віктора Бронюка.

«Просто «Пузік як у ТІК» найкраще лягає на «Попа как у Ким», - сказав Володимир Остапчук у коментарі Катерині Осадчі.

Катерина Горбатюк

17 березня, 2019