Путін проголосить «порятунок Росії він НАТО» і залучить до лав армії ще сотні мобілізованих

Новини Вінниці / Путін проголосить «порятунок Росії він НАТО» і залучить до лав армії ще сотні мобілізованих

Розуміючи безперспективність нинішніх дій на фронті та неможливість досягти результату, російський диктатор В.Путін може вдатися до крайніх кроків – оголосити, що рятує «Росію від загрози НАТО», а тому мобілізую ще сотні тисяч росіян.

Про це повідомляє The New York Times із посиланням на представників американської розвідки.  

«Представники американської розвідки кажуть, що вони отримують свідчення того, що незабаром він (Путін – ред.) може мобілізувати ще більше росіян до армії, додавши сотні тисяч до 300 тисяч вже призваних», - пише видання.

Зазначається, що у зверненні до Федеральних зборів Путін знову заявить, що він рятує не лише Україну від «нацизму», але й Росію – від поглинання НАТО.

NYT вказує, що це твердження здається європейцям безглуздим, але воно «стало об'єднуючим гаслом у Москві». Путін не може визнати, що не здатний здолати український народ та армію, тому більше уваги приділятиме саме Альянсу.

Видання також припускає, що президент РФ представить війну в Україні «як битву за відновлення російських історичних земель». Зважаючи на хворе уявлення світу та історії у диктатора, саме такі гасла йому притаманні останнім часом.

Нагадаємо, 21 лютого, центральні вулиці Москви перекриють для автотранспорту через послання російського диктатора до Федеральних зборів.

Олег Верлан

21 лютого, 2023