Присідають, качають та бігають: як фіналістки «Міс Вінниця» готуються до конкурсу у фітнес-центрі (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Присідають, качають та бігають: як фіналістки «Міс Вінниця» готуються до конкурсу у фітнес-центрі (ВІДЕО)

Стояли у планці, присідали з гантелями, качали прес та «бігали» на орбітреку. Так претендентки на корону «Міс Вінниця 2020» провели перше тренування у фітнес-залі. Про це йдеться у сюжеті телеканалу Віта.

Стояли у планці, присідали з гантелями, качали прес та «бігали» на орбітреку. Так претендентки на корону «Міс Вінниця 2020» провели перше тренування у фітнес-залі. Про це йдеться у сюжеті телеканалу ВІТА.

Тренери кажуть, що до кожної дівчини шукають індивідуальний підхід. Навіть індивідуальні меню розробляють.

«Старт у кожної дівчини різний: хтось до цього займався спортом, хтось не займався. Акцент робиться на те, щоб дівчата не замовчували стан свого здоров’я, щоб кожна дівчина повідомляла про певні нюанси, які її турбують або не турбують», - говорить тренерка Вікторія Буран.

Дівчата зізнаються, що особливо переймаються фігурою через вихід у купальниках.

«Думаю, для кожної учасниці це найбільш хвилюючий вихід, тому що глядачі будуть оцінювати з усіх ракурсів, з усіх куточків фізичну форму», - каже конкурсантка Ксюша Коломієць.

Загалом, за словами організатора «Міс Вінниця 2020» Євгена Майданика, у фіналі буде п’ять виходів. До кожного з них учасниць готують професіонали своєї справи: хореографи, косметологи, візажисти, перукарі. Навіть відвідини стоматолога – обов’язкові.  

Фінал конкурсу краси «Міс Вінниця 2020» відбудеться 1 березня.

Сергій Маламура

5 лютого, 2020