Прийшли за духовністю – пішли з отруєнням. На Вінниччині більше десятка людей отруїлось на обіді в храмі

Новини Вінниці / Прийшли за духовністю – пішли з отруєнням. На Вінниччині більше десятка людей отруїлось на обіді в храмі

До Ямпільської центральної районної лікарні з попереднім діагнозом гострий гастроентероколіт було госпіталізовано 11 осіб. Відомо, що кількість хворих є значно більшою, та не всі звертались за допомогою до лікарів. Адже на території храму в той день перебувало 70 осіб.

До Ямпільської центральної районної лікарні, що на Вінниччині, з попереднім діагнозом гострий гастроентероколіт було госпіталізовано 11 осіб. Відомо, що кількість хворих є значно більшою, та не всі звертались за допомогою до лікарів. Адже на території храму в той день перебувало 70 осіб.

Як повідомляє Державна служба з надзвичайним ситуацій, у селі Довжок Ямпільського району на території Хрестовоздвиженського храму отруїлось 11 людей, з них троє дітей.

Як стало відомо, протягом 10 і 11 серпня хворі зверталися до Ямпільської центральної районної лікарні з ймовірним гострим гастроентероколітом. Усіх їх було госпіталізовано, та встановлено, що 9 серпня вони харчувалися лише на території місцевої церкви..

Як встановили рятувальники, всього на території храму перебувало 70 осіб. Зараз тривають протиепідемічні заходи.

Ірина Заіковата

12 серпня, 2019