Придбавши на Вінниччині деревину самовивозом, у лісгоспах просять якнайшвидше її вивезти

Новини Вінниці / Придбавши на Вінниччині деревину самовивозом, у лісгоспах просять якнайшвидше її вивезти

Через реорганізацію лісгоспів тисячі покупців дров можуть опинитися у «підвішеному» стані. Мова про тих, хто замовив деревину, планує самовивозом доставити її та не поспішає. Аби взимку не стикнутися з бюрократичною системою, краще поспішити вивезти вже свою власність.

Про це повідомляє Вінницьке обласне управління лісового та мисливського господарства.

«До уваги жителів територіальних громад, які знаходяться у зоні діяльності ДП «Тульчинське ЛМГ». У зв’язку з припиненням діяльності ДП «Тульчинське ЛМГ» просимо до 1 грудня 2022 року споживачів, які виписали дров’яну деревину для опалення самовивозом, терміново її отримати згідно з нарядами», - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, інші підприємства чекає аналогічна процедура. Тож краще поквапитись. 

Нагадаємо, раніше NaПарижі писав про те, що обласні управління Держлісу реорганізують. Вінниці підпорядковуватимуться угіддя трьох регіонів. Також передбачено утворення державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» шляхом злиття спеціалізованих державних лісогосподарських підприємств (лісгоспів) з подальшим перетворенням державного спеціалізованого господарського підприємства в акціонерне товариство, де 100% акцій належатиме державі.

Макс Мельник

18 листопада, 2022