Прибрати територію, запастися харчами та дезінфікуючими засобами – у Вінниці готуються до «запуску» дитячих садочків

Новини Вінниці / Прибрати територію, запастися харчами та дезінфікуючими засобами – у Вінниці готуються до «запуску» дитячих садочків

У Вінниці з першого червня розпочнеться відновлення відвідування дитячих садочків. Для того, щоб дошкільний заклад у місті Вінниці відкрили, має бути виконано ряд вимог.

У Вінниці з 1 червня розпочнеться відновлення роботи дитячих садочків. Для того, щоб дошкільний заклад у місті Вінниці відкрили, має бути виконано ряд вимог.

.Відповідне рішення було прийнято на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Працівники закладів дошкільної освіти мають пройти медичний огляд, як зазначено у рішенні, лише у разі необхідності. Щодо самих приміщень, то тут повинні розконсервувати систему очистки води та провести лабораторні дослідження її якості.

Також освітяни повинні прибрати територію садочку та провести санітарну обробку приміщень. Однією з головних вимог роботи є наявність в дошкільних закладах усіх необхідних дезінфікуючих, мийних та антисептичних засобів, безконтактних термометрів, бактерицидних ламп. Садочки також мають замовити необхідні продукти харчування.

 

  •  

 

Марина Карабай

26 травня, 2020