При обшуку цеху по виробництву алкогольної "елітки" вінницькі податківці випадково знайшли "бонусну" партію іншого товару (ФОТО)

Новини Вінниці / При обшуку цеху по виробництву алкогольної "елітки" вінницькі податківці випадково знайшли "бонусну" партію іншого товару (ФОТО)

Вінницькі фіскали періодично проводять «антиалкогольні» рейди в Могилеві-Подільському та роблять «засідки» на околицях обласного центра, через який йде трафік фальсифікованих напоїв із залученням підприємства кур’єрської доставки. Дві операції протягом двох днів у Вінниці та прикордонному райцентрі «збагатили» обсяги вилученого ДФС на понад 8 тисяч літрів фальшивих алкогольних напоїв та 128 тисяч пачок цигарок.   

Вінницькі фіскали періодично проводять «антиалкогольні» рейди в Могилеві-Подільському та роблять «засідки» на околицях обласного центру, через який йде трафік фальсифікованих напоїв із залученням підприємства кур’єрської доставки. Дві операції протягом двох днів у Вінниці та прикордонному райцентрі «збагатили» обсяги вилученого ДФС на понад 8 тисяч літрів фальшивих алкогольних напоїв та 128 тисяч пачок цигарок.    

Як зазначають у прес-службі ГУ ДФС у Вінницькій області, співробітники податкової міліції Головного управління в ході проведення загальнодержавної операції «Акциз-2019» викрито два поспіль факти незаконного обігу підакцизних товарів.  

Так, спочатку на під’їзді до Вінниці податкові міліціонери спільно зі співробітниками Нацполіції зупинили вантажівку із напівпричепом, що перевозила партію алкогольних напоїв з явними ознаками підробки в упаковках типу «bag-in-box» та в скляній тарі під виглядом відомих торгових марок.

Встановлено, що незаконна продукція реалізовувалася через інтернет-мережу і транспортувалася з допомогою служби кур’єрської доставки. За даним фактом зареєстровано кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 КК України. На вилучені товари накладено арешт.

Наступного дня співробітниками податкової міліції в рамках кримінального провадження проведено слідчі дії у домоволодіннях, гаражних та складських приміщеннях в прикордонному райцентрі. Там знайшли підпільне виробництво фальсифікату. Крім вилученої сировини та «готової продукції», а також знаряддя для її виготовлення, податківці знайшли понад 128 тисяч пачок сигарет. Випадково. Фактично партія стала "бонусом" податківцям. На даний час вирішується питання про накладення арешту на все, що було вилучене.            

Загалом із початку року працівниками податкової міліції ГУ ДФС у області з незаконного обігу вилучено товарів на суму 17,4 млн. грн., викрито та припинено діяльність 3 підпільних виробництв алкогольної продукції. Зареєстровано 10 кримінальних проваджень за фактом незаконного виробництва та обігу товарів підакцизної групи.         

Новини Вінниці / При обшуку цеху по виробництву алкогольної "елітки" вінницькі податківці випадково знайшли "бонусну" партію іншого товару (ФОТО)Новини Вінниці / При обшуку цеху по виробництву алкогольної "елітки" вінницькі податківці випадково знайшли "бонусну" партію іншого товару (ФОТО)Новини Вінниці / При обшуку цеху по виробництву алкогольної "елітки" вінницькі податківці випадково знайшли "бонусну" партію іншого товару (ФОТО)Новини Вінниці / При обшуку цеху по виробництву алкогольної "елітки" вінницькі податківці випадково знайшли "бонусну" партію іншого товару (ФОТО)