Протягом кількох днів у Вінниці знайшли повішаними двох підлітків

Новини Вінниці / Протягом кількох днів у Вінниці знайшли повішаними двох підлітків

На минулому тижні у зашморгу знайшли 12-річного учня 15-ї вінницької школи. На початку цього – загинув 16-річний школяр з ЗОСШ №27. У поліції запевняють, що обидва випадки не пов’язані між собою, слідчі з’ясовують причини, але поки що тримають у таємниці деталі. Адже трагедії стосуються неповнолітніх.

За неофіційною інформацією, щодо першого випадку триває розслідування. В оточенні шестикласника кажуть, що хлопчик чудово знаходив мову з однолітками та педагогами. Звичайна життєрадісна дитина… Наразі у знайомих немає жодних припущень, чому так сталося.    

Про загиблого 11-класника розповідають як про хлопця, який намагався виділятися у колективі, адже мав власне бачення та відверто казав про незгоду з іншими. Кримінальні провадження з відміткою «самогубство» теж триває, хоча у ЗМІ припускають, що деякі факти свідчать про спланований підлітком суїцид.

Якщо дитина йде на такий крок, мають бути причини. Звісно, їх з’ясування не поверне до життя загиблих, проте, якщо допоможе педагогам врятувати долю іншим, то це варто пошуків та виправлення помилок.

Макс Мельник

19 листопада, 2021