Протягом доби на Вінниччині трапилося понад півтора десятка пожеж, є загиблі

Новини Вінниці / Протягом доби на Вінниччині трапилося понад півтора десятка пожеж, є загиблі

На жаль, у вогні продовжують гинути мешканці Вінниччини. Зокрема, й у свята. Лише протягом минулої доби на території нашої області сталося 17 пожеж, внаслідок яких загинули кілька селян.

На жаль, у вогні продовжують гинути мешканці Вінниччини. Зокрема, й у свята. Лише протягом минулої доби на території нашої області сталося 17 пожеж, внаслідок яких загинули кілька наших земляків.

Зокрема, учора пізно ввечері загорівся будинок у селі Перемога, що в Козятинському районі. Селяни помітили полум'я за півгодини до опівночі. З вогнем боролися бійці ДПРЧ №11 та місцевої пожежної команди, що примчали з села Махнівка.

«В одній із кімнат будинку було виявлено тіло жінки без ознак життя. Загиблою виявилася 86-річна власниця домоволодіння. О 00:20 пожежу локалізовано, а о 00:35 ліквідовано. Вогнем знищено внутрішнє оздоблення стін будинку на площі 70 кв. метрів. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення», – зазначили у прес-службі ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Того ж дня у селі Великий Митник, що в Хмільницькому районі, у вогні загинув 73-річний чоловік. Його тіло рятувальники виявили у господарчій будівлі, яка загорілася, як зазначають у ДСНС, внаслідок необережності під час паління.
 

Юрій Ярмощук

8 січня, 2019