Протягом доби на Вінниччині горіли будинок та сухостої

Новини Вінниці / Протягом доби на Вінниччині горіли будинок та сухостої

За добу, через необережне поводження людей з вогнем,  рятувальники ліквідували пожежу в будинку та займання трави на Козятинщині та в Липовці.

За минулу добу, через необережне поводження людей з вогнем, рятувальники ліквідували пожежу в будинку та займання трави на Козятинщині та в Липовці. Пожежі в екосистемах та житловому секторі на Вінниччині фіксуються фактично щодня. 

Як повідомили в ДСНС у Вінницькій області, 18 квітня о 14:17 надійшло повідомлення про те, що в  с. Сестринівка Козятинського району виникла пожежа. Рятувальники, прибувши на місце виклику, встановили, що вогонь встиг охопити житловий будинок площею у 48 кв.м. Пожежу вдалось локалізувати о 15:01, а ліквідувати о 15:11. Відомо, що для боротьби з вогнем було залучено п’ять чоловік особового складу та одна одиниця спецтехніки.

В тожу ж районі та того ж дня, козятинські рятувальники ліквідували загоряння сухої рослинності за межами селища Бродецьке. Причини пожежі в обох випадках становлюються фахівцями.

Також, 18 квітня о 18:45 надійшло повідомлення, що за межами м. Липовець горить суха трава. Прибувши до місця виклику, рятувальники ДПРЧ-21 о 19:00 пожежу локалізували, а о 19:05 ліквідували. Внаслідок пожеж вогнем знищено 1 га сухої трави.