Промислова група ViOil, депутати Чаленко та Власюк передали благодійну допомогу вінницьким медичним закладам

Новини Вінниці / Промислова група ViOil, депутати Чаленко та Власюк передали благодійну допомогу вінницьким медичним закладам

В Україні й по всьому світу не вщухає епідемія коронавірусу. Не дивлячись на введені у Вінниці карантинні заходи, хвороба розповсюджується, через що до основної групи ризику додались й медики. Адже саме вони стоять на передовій. Тому, Промислова група ViOil не стоїть осторонь й підтримує ініціативу Міністерства охорони здоров'я України #ПідтримуюЛікарів.

В Україні й по всьому світу не вщухає епідемія коронавірусу. Не дивлячись на введені у Вінниці карантинні заходи, хвороба розповсюджується, через що до основної групи ризику додались й медики. Адже саме вони стоять на передовій. Тому, Промислова група ViOil не стоїть осторонь й підтримує ініціативу Міністерства охорони здоров'я України #ПідтримуюЛікарів.  

Чергову благодійну допомогу від компанії ПГ ViOil, 24 квітня, передали голова правління, депутат Вінницької обласної ради Дмитро Чаленко та фінансова директорка компанії, депутатка Вінницької міської ради й голова "Асоціації жінок України ДІЯ. Вінниця" Алла Власюк.

Рукавички, захисні маски, комбінезони, дезінфікуючі засоби, оприскувачі та окуляри були вручені медичним установам Вінницького Центру первинної медико-санітарної допомоги №5, до якого входять 7 амбулаторій, та Центру первинної медико-санітарної допомоги №1 у складі 4 амбулаторій.

«Наша компанія не може стояти осторонь в такий скрутний для країни час. Ми не лише пишемо в соцмережах про важливість допомоги медичним працівникам, ми допомагаємо! Для нас головною метою є забезпечити лікарів засобами захисту, аби вберегти їх здоров'я. Від їх роботи залежать людські життя», - каже Дмитро Чаленко.

Як зазначила Алла Власюк:

«Відповідальність кожного українця - залишатися вдома. Але саме медики мають бути максимально захищені, адже вони зараз знаходяться на передовій в боротьбі з коронавірусом. Низький вам уклін за самовіддану роботу з місією врятувати життя!».

Новини Вінниці / Промислова група ViOil, депутати Чаленко та Власюк передали благодійну допомогу вінницьким медичним закладамНовини Вінниці / Промислова група ViOil, депутати Чаленко та Власюк передали благодійну допомогу вінницьким медичним закладамНовини Вінниці / Промислова група ViOil, депутати Чаленко та Власюк передали благодійну допомогу вінницьким медичним закладамНовини Вінниці / Промислова група ViOil, депутати Чаленко та Власюк передали благодійну допомогу вінницьким медичним закладамНовини Вінниці / Промислова група ViOil, депутати Чаленко та Власюк передали благодійну допомогу вінницьким медичним закладамНовини Вінниці / Промислова група ViOil, депутати Чаленко та Власюк передали благодійну допомогу вінницьким медичним закладамНовини Вінниці / Промислова група ViOil, депутати Чаленко та Власюк передали благодійну допомогу вінницьким медичним закладамНовини Вінниці / Промислова група ViOil, депутати Чаленко та Власюк передали благодійну допомогу вінницьким медичним закладамНовини Вінниці / Промислова група ViOil, депутати Чаленко та Власюк передали благодійну допомогу вінницьким медичним закладамНовини Вінниці / Промислова група ViOil, депутати Чаленко та Власюк передали благодійну допомогу вінницьким медичним закладамНовини Вінниці / Промислова група ViOil, депутати Чаленко та Власюк передали благодійну допомогу вінницьким медичним закладамНовини Вінниці / Промислова група ViOil, депутати Чаленко та Власюк передали благодійну допомогу вінницьким медичним закладамНовини Вінниці / Промислова група ViOil, депутати Чаленко та Власюк передали благодійну допомогу вінницьким медичним закладамНовини Вінниці / Промислова група ViOil, депутати Чаленко та Власюк передали благодійну допомогу вінницьким медичним закладамНовини Вінниці / Промислова група ViOil, депутати Чаленко та Власюк передали благодійну допомогу вінницьким медичним закладам
Ірина Заіковата

25 квітня, 2020