Проєкт "Вакцинальний Компаньйон Вакцинайко" у Могилів-Подільській громаді

Новини Вінниці / Проєкт "Вакцинальний Компаньйон Вакцинайко" у Могилів-Подільській громаді

18 квітня, Могилів-Подільська громада відзначила успішну реалізацію Проєкту "Вакцинальний Компаньйон Вакцинайко", який призначений захистити місцевих мешканців від небезпечних інфекційних захворювань.

У рамках проєкту було проведено захід у Могилів-Подільській громаді, де 63 дитини та 38 дорослих отримали захист від кашлюка, дифтерії та правця. Головна мета проєкту, зробити медичні заклади більш дружніми до дітей та забезпечити надійний захист від інфекцій для мешканців Вінниччини.

Символом проєкту є песик Вакцинайко, який супроводжує дітей та їхніх батьків на щеплення. Це створює позитивну атмосферу та зменшує стрес у дітей під час вакцинації.

Організатори заходу не лише провели щеплення, а й організували тематичну фотозону та вікторину на тему інфекційних хвороб та їх профілактики. Це сприяє поширенню інформації про важливість вакцинації та залученню більшої уваги до здоров'я дітей.

Проєкт реалізується за сприяння та підтримки Дитячого фонду ООН UNICEF, Українського Католицького Університету та уряду Бельгії. Він діє в трьох громадах Вінницької області та спрямований на захист дітей від 0 до 6 років від кашлюка, дифтерії та правця.

 

Новини Вінниці / Проєкт "Вакцинальний Компаньйон Вакцинайко" у Могилів-Подільській громадіНовини Вінниці / Проєкт "Вакцинальний Компаньйон Вакцинайко" у Могилів-Подільській громадіНовини Вінниці / Проєкт "Вакцинальний Компаньйон Вакцинайко" у Могилів-Подільській громадіНовини Вінниці / Проєкт "Вакцинальний Компаньйон Вакцинайко" у Могилів-Подільській громадіНовини Вінниці / Проєкт "Вакцинальний Компаньйон Вакцинайко" у Могилів-Подільській громадіНовини Вінниці / Проєкт "Вакцинальний Компаньйон Вакцинайко" у Могилів-Подільській громадіНовини Вінниці / Проєкт "Вакцинальний Компаньйон Вакцинайко" у Могилів-Подільській громаді