Проект вінничанина прикрасить «Леонтович Арт Квартал»

Новини Вінниці / Проект вінничанина прикрасить «Леонтович Арт Квартал»

Вінницький архітектор Віталій Плясовиця у Facebook поділився новиною про те, що проект художника та дизайнера Єгора Лобузнова визнано переможним на конкурсі просторової інтерактивної інсталяції на тему мелодії Миколи Леонтовича «Щедрик» у Тульчині.

Вінницький архітектор Віталій Плясовиця у Facebook поділився новиною про те, що проект художника та дизайнера Єгора Лобузнова визнано переможцем конкурсу просторової інтерактивної інсталяції на тему мелодії Миколи Леонтовича «Щедрик» у Тульчині.

Організаційний комітет проекту «Леонтович Арт Квартал» повідомив про фінал конкурс креативних просторових об`єктів та міської скульптури (міських інсталяцій). Згідно з ідеєю, має перетворюватися цілий квартал у місті. Над створенням інсталяцій фахівці працюватимуть з 15 квітня по 30 травня.

Іншого вигляду має надати території між палацом Потоцьких, музичною школою, яку колись заснував Микола Леонтович, казармами Суворова і будинком-музеєм композитора.

Свої проекти до оргкомітету надіслали 13 робіт від 27 митців з Вінниччини, Києва та Львова. Найкращим визначено задумка місцевого художника. Проект Єгора Лобузнова виготовлять i встановлять у Центральному парку Тульчина до кінця травня.

Фото з групи «Дизайн городской среды Винницы»