Продовольча безпека: компанія «Ді Енд Ай Еволюшн» передає велику партію олії

Новини Вінниці / Продовольча безпека: компанія «Ді Енд Ай Еволюшн» передає велику партію олії

Керівництво та персонал компанії «Ді Енд Ай Еволюшн» від початку повномасштабної війни активно долучились до зміцнення обороноздатності України на економічному фронті. Перша за все підтримали своїх працівників, вони забезпечені роботою та гідною зарплатою.

Паралельно ТОВ «Ді Енд Ай Еволюшн» залучено для формування продовольчих резервів та надання гуманітарної допомоги найбільш постраждалим від російської агресії областям України. А саме за листами виконкомів з Вінниці, Козятина, Чернівців, а також Вінницького обласного центру цивільного захисту, за цей час відвантажено більше 137 тисяч пляшок олії.

На підприємстві відзначають, що пишаються своїми співробітниками, які стали до лав ЗСУ та територіальної оборони. Зі свого боку компанія всіляко допомагає їм, забезпечуючи усім необхідним, зокрема захисною амуніцією. Аналогічним чином підтримуються також й інші силові структури.  

Важливим фактором для підприємства стало попри складнощі надати можливість відновитися та запрацювати інших компаніям – постачальникам, перевізникам, тощо. Завдяки цьому персонал десятків фірм-партнерів отримує зарплатню, а бюджети різних рівнів – податки та збори, що вкрай потрібні державі та місцевим громадам.

Більш того, компанія прийняла рішення про сплату ПДВ своїм постачальникам, не зважаючи на те, що поки не зрозуміло чи відновиться централізоване відшкодування.

Загалом з 24 лютого, не зважаючи на війну, вже сплачено майже 2,5 млн гривень податків та зборів.   

Принцип «Кожен має виконувати свою роботу, яка наближає нашу спільну перемогу» є символом компанії, яка дякує ЗСУ за можливість працювати.