Про черговий факт незаконного видобутку піску на Вінниччині заявили у Держекоінспекції (ФОТО)

Новини Вінниці / Про черговий факт незаконного видобутку піску на Вінниччині заявили у Держекоінспекції (ФОТО)

Фахівці Держекоінспекції у Вінницькій області виявили несанкціонований піщаний кар'єр на території Ладижинської ОТГ між селами Лукашівка та Білоусівка.

Фахівці Держекоінспекції у Вінницькій області виявили несанкціонований піщаний кар'єр на території Ладижинської ОТГ між селами Лукашівка та Білоусівка.

Як повідомляють у пресслужбі відомства, при обстеженні території кар’єру було виявлено плавучий земснаряд з приєднаним трубопроводом для намиву піску та екскаватор. Для забезпечення технологічного процесу намиву піску видобувачі прокопали канали від річки Сільниця, що протікає поряд.

"Вбачаючи в даних діях ознаки кримінального правопорушення інспектори викликали на місце подій слідчо-оперативну групу Ладижинського відділення поліції Бершадського відділу ГУНП у Вінницькій області. Після проведення першочергових слідчих дії та фіксації правопорушення працівниками поліції було опечатано виявлену техніку. За інформацією, яка надійшла від правоохоронних органів, по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 240 КК України. На даний час проводяться слідчі дії по встановленню осіб, які організували та здійснили дане правопорушення", - йдеться у повідомленні Держекоінспекції у Вінницькій області.

Новини Вінниці / Про черговий факт незаконного видобутку піску на Вінниччині заявили у Держекоінспекції (ФОТО)Новини Вінниці / Про черговий факт незаконного видобутку піску на Вінниччині заявили у Держекоінспекції (ФОТО)Новини Вінниці / Про черговий факт незаконного видобутку піску на Вінниччині заявили у Держекоінспекції (ФОТО)
Сергій Маламура

20 листопада, 2020