Президент посмертно нагородив орденом нашого земляка, який служив у штурмовій роті

Новини Вінниці / Президент посмертно нагородив орденом нашого земляка, який служив у штурмовій роті

Учора Президент України Петро Порошенко підписав указ про нагородження орденами і медалями 105 військових та правоохоронців, які мужньо й самовіддано захищали державний суверенітет й територіальну цілісність нашої країни. З них 43 захисників нагороджено посмертно. У їх числі й наш земляк Ярослав Бондар, який в жовтні минулого року загинув у Донецькій області. Його відзначено орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Учора Президент України Петро Порошенко підписав указ про нагородження орденами і медалями 105 військових та правоохоронців, які мужньо й самовіддано захищали державний суверенітет й територіальну цілісність нашої країни. З них 43 захисника нагороджено посмертно. У їх числі й наш земляк Ярослав Бондар, який в жовтні минулого року загинув у Донецькій області. Його відзначено орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Ярослав Бондар народився 31 рік тому на Літинщині. Він за контрактом з вересня 2017 року служив у Збройних Силах України – був солдатом гранатометного відділення штурмової роти.