Прем’єр Шмигаль відвідав котельну у Вінниці: очільнику уряду показали реалізацію щвейцарського проєкта

Новини Вінниці / Прем’єр Шмигаль відвідав котельну у Вінниці: очільнику уряду показали реалізацію щвейцарського проєкта

У рамках перевірки підготовки до опалювального сезону прем’єр-міністр Денис Шмигаль відвідав 26 липня Вінницю. Гостю показали котельні на околиці міста, яка забезпечує теплопостачанням навколишній мікрорайон.

«За підтримки Швейцарії тут був реалізований проєкт реконструкції, який дозволив зменшити річне споживання газу та викиди вуглецю», - зазначив у соцмережах керівник уряду.

Після перебування у місті він наголосив, що «енергоефективність має стати обов’язковим параметром нової енергетичної інфраструктури України».

«Це не лише частина наших євроінтеграційних прагнень, але й крок до побудови розвиненої та успішної держави», - зауважив він.

Новини Вінниці / Прем’єр Шмигаль відвідав котельну у Вінниці: очільнику уряду показали реалізацію щвейцарського проєкта Новини Вінниці / Прем’єр Шмигаль відвідав котельну у Вінниці: очільнику уряду показали реалізацію щвейцарського проєкта Новини Вінниці / Прем’єр Шмигаль відвідав котельну у Вінниці: очільнику уряду показали реалізацію щвейцарського проєкта Новини Вінниці / Прем’єр Шмигаль відвідав котельну у Вінниці: очільнику уряду показали реалізацію щвейцарського проєкта