Представниця Зеленського на Вінниччині Світлана Лутковська прокоментувала «реванш Калетніка»

Новини Вінниці / Представниця Зеленського на Вінниччині Світлана Лутковська прокоментувала «реванш Калетніка»

Сьогодні очільниця виборчого штабу переможця президентських перегонів Володимира Зеленського Світлана Лутковська в ефірі «UA: радіо Вінтера» коментувала результати виборів та перебіг голосування.

Сьогодні, 22 квітня, очільниця виборчого штабу переможця президентських перегонів Володимира Зеленського Світлана Лутковська в ефірі «UA: радіо Вінтера» коментувала результати виборів та перебіг голосування.   

Зокрема, на прохання ведучого Олександра Блажка прокоментувати дописи у соцмережах про начебто реванш «регіоналів», який пов’язують із екс-нардепом, нині почесним президентом Вінницького національного аграрного університету Григорієм Калетніком, вона відповіла:

«У соціальних мережах і в ЗМІ дуже багато інформації за останніх два місяці і неможна цій всій інформації довіряти, тому що йде інформаційна війна. Кожна думка має право на життя, але впевнено можу сказати, що штаб Зеленського працює виключно на підтримку свого кандидата та розвиток його політичних векторів дій».

На уточнення ведучого, чи справді Григорій Калетнік не має стосунку до виборчого штабу Володимира Зеленського, Світлана Лутковська відповіла: «Абсолютно ніякого».

Водночас, керівник Вінницької територіальної організації БПП «Солідарність» Андрій Гижко, який теж брав участь у програмі, назвав дивною ситуацію, коли по всій області на виборчих дільницях бачили студентів ВНАУ із журналістськими посвідченнями.

«Начебто журналістами більше тисячі студентів стало. Тому питання такої активності аграрного університету ще буде досконало вивчатись – чому саме аграрний університет активно так брав участь у цій виборчій кампанії», - сказав Андрій Гижко.

Нагадаємо, нещодавнє розслідування Дениса Бігуса виявило «вінницький слід» у штабі Зеленського, зокрема, його зв’язки із екс-комуністом та керівником митниці Ігорем Калєтніком, який нині переховується в Росії.

Сама ж Світлана Лутковська працює у Вінницькому національному аграрному університеті, який очолює колишній нардеп-регіонал Григорій Калетнік.

Сергій Маламура

22 квітня, 2019