Правоохорнці кажуть, що знайшли вбивцю подружжя фермерів

Новини Вінниці / Правоохорнці кажуть, що знайшли вбивцю подружжя фермерів

На Вінниччині розкрито резонансне вбивство фермерів у Барському району, - повідомляють у прес-службі прокуратури Вінницької області.

На Вінниччині розкрито резонансне вбивство фермерів у Барському району, - повідомляють у прес-службі прокуратури Вінницької області.

Як повідомляв сайт, "НаПарижі, нещодавно набуло суспільного резонансу жорстоке вбивство фермерів Едуарда та Юлії Тичук, які були власниками фермерського господарства «Едем» у Барському районі.

Правоохоронцям вдалося встановити особу, яка на думку слідства підозрюється у вчиненні цього злочину. У прокуратурі стверджують, що 29-ти річний підозрюваний прийшов до домогосподарства фермерів, де із застосуванням мисливської зброї вбив подружжя, вистріливши їм у голову. Після чого проник до будинку та викрав сейф, в якому знаходилися майже 1 млн 300 тис. грн, які привласнив та зник з місця злочину.

За словами місцевих жителів, підозрюваний є затятим мисливцем, мав чимало непогашених боргів. Він також проживав у Барському районі, але його село знаходилось неблизько до місця, де жило подружжя Тичуків. Ймовірний вбивця прийшов до своїх жертв пішки.

15 травня підозрюваного затримано і вже 16 травня йому оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 187 та п.п. 1, 6 ч. 2 ст. 115 КК України.
Наразі до суду скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
За ці злочини передбачено максимальне покарання у виді довічного позбавлення волі.

admin

16 травня, 2019