Працівники «Вінницягазу» відновлюють газопостачання в Гостомелі та Горенці на Київщині

Новини Вінниці / Працівники «Вінницягазу» відновлюють газопостачання в Гостомелі та Горенці на Київщині

Після ворожої окупації на Київщині газопроводи потрощені, як решето. Розбиті лічильники, ГРП та інше обладнання. Працівники АТ «Вінницягаз» відновлюють газопостачання в Гостомелі та Горенці.

«Близько 100 будинків довелося зовсім відключити від газопостачання через те, що вони вщент зруйновані. До інших проводимо ремонт мереж, заміну обладнання. Ріжемо, зварюємо, складаємо, перевіряємо… Без вихідних, від ранку до вечора, увесь світловий день», - йдеться у повідомленні вінницьких газовиків.

У компанії наголошують: «Діємо швидко і злагоджено, але при цьому – обережно, адже навкруги прихована небезпека».

«Приємно те, що робимо добру справу. Зігріває вдячність людей за те, що в домівках знову з’являється газ. При тому, що в багатьох будинках ще немає води та світла», - зазначають у «Вінницягазі».

Вінничани тримають енергетичний фронт! Разом відбудуємо країну, повернемо тепло і затишок в оселі українців!

Новини Вінниці / Працівники «Вінницягазу» відновлюють газопостачання в Гостомелі та Горенці на КиївщиніНовини Вінниці / Працівники «Вінницягазу» відновлюють газопостачання в Гостомелі та Горенці на КиївщиніНовини Вінниці / Працівники «Вінницягазу» відновлюють газопостачання в Гостомелі та Горенці на КиївщиніНовини Вінниці / Працівники «Вінницягазу» відновлюють газопостачання в Гостомелі та Горенці на КиївщиніНовини Вінниці / Працівники «Вінницягазу» відновлюють газопостачання в Гостомелі та Горенці на КиївщиніНовини Вінниці / Працівники «Вінницягазу» відновлюють газопостачання в Гостомелі та Горенці на Київщині
admin

20 квітня, 2022