Потрійна ДТП на об’їзній Вінниці: госпіталізували дитину

Новини Вінниці / Потрійна ДТП на об’їзній Вінниці: госпіталізували дитину

На об’їзній дорозі Вінниці, а саме Львівському шосе, 7 травня близько 18.30 сталась дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок зіткнення автомобілів двох Opel та BMW тілесні ушкодження отримали троє водіїв та 2-річна пасажирка одного із легковиків.

На об’їзній дорозі Вінниці, а саме Львівському шосе, 7 травня близько 18.30 сталась дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок зіткнення автомобілів двох Opel та BMW тілесні ушкодження отримали троє водіїв та 2-річна пасажирка одного із легковиків.

Як зазначають у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, за попередньою інформацією слідства, 44-річний водій автомобіля Opel Ascona допустив дотичне зіткнення з попутнім автомобілем Opel Vectra, за кермом якого перебував 30-річний житель Хмільницького району. В подальшому, Opel Vectra виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем BMW під керуванням 29-річного жителя Хмельницької області.

Після надання медичної допомоги лікарями водії були відпущені додому.

Малолітня пасажирка BMW госпіталізована до Вінницька обласна дитяча клінічна лікарня.

Усі водії освідуванні - вони тверезі.

За цим фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Новини Вінниці / Потрійна ДТП на об’їзній Вінниці: госпіталізували дитинуНовини Вінниці / Потрійна ДТП на об’їзній Вінниці: госпіталізували дитинуНовини Вінниці / Потрійна ДТП на об’їзній Вінниці: госпіталізували дитину
Макс Мельник

8 травня, 2021