Постійних клієнтів пускали через таємний хід: у Вінниці викрили підпільний заклад

Новини Вінниці / Постійних клієнтів пускали через таємний хід: у Вінниці викрили підпільний заклад

У Вінниці силовиками викрито черговий підпільний гральний заклад, який надавав послуги азартних ігор. Власники імітували його закриття, зняли рекламу, проте облаштували таємний хід для «окремих» вінничан.

У Вінниці силовиками викрито черговий підпільний гральний заклад. Власники "казино" імітували закриття, зняли рекламу, проте облаштували таємний вхід для «окремих» вінничан.

Як зазначають у пресслужбі прокуратури Вінницької області, господарі попіклувалися про утаємниченість свого бізнесу. Вони демонтували всі рекламні вивіски, які вказували б на його роботу. У той же час, через таємний вхід, до приміщення ігрового залу допускалися виключно «постійні клієнти» з особистого дозволу адміністратора.

Завдяки скоординованим діям обласної прокуратури, управління стратегічних розслідувань ДСР Нацполіції та слідчих СУ обласного главку поліції заклад викрито та відкрито кримінальне провадження.

З приміщення грального закладу вилучено 8 моніторів, 7 системних блоків, ноутбук та обладнання для відеоспостереження. Слідством вживаються відповідні заходи з метою накладення арешту на вилучене майно, збору доказів для оголошення підозр винним особам та скерування обвинувального акту до суду.

Макс Мельник

7 лютого, 2020