Поруч з Вінницею сільській громаді повернули 4 га поруч з Південним Бугом

Новини Вінниці / Поруч з Вінницею сільській громаді повернули 4 га поруч з Південним Бугом

Наразі виконано рішення Вінницького райсуду про звільнення та повернення Лука-Мелешківській сільській раді самовільно зайняту земельну ділянку земель рекреаційного призначення загальною площею 4,19 га та вартістю майже 26 млн грн.

Як повідомляють у пресслужбі Вінницької обласної прокуратури, встановлено, що в порушення вимог земельного, водного та природоохоронного законодавства було самовільно зайнято земельну ділянку, яка складається із земель лісогосподарського призначення та водного фонду в межах прибережно-захисної смуги річки Південний Буг.

Приписи контролюючого органу щодо усунення виявлених порушень фізичною особою проігноровано.

З метою захисту інтересів держави, відстоюючи принципову позицію, прокуратура ініціювала повернення земель рекреаційного призначення у власність громади. Судом позовні вимоги прокуратури задоволено та на сьогодні рішення суду реально виконано.

Новини Вінниці / Поруч з Вінницею сільській громаді повернули 4 га поруч з Південним БугомНовини Вінниці / Поруч з Вінницею сільській громаді повернули 4 га поруч з Південним БугомНовини Вінниці / Поруч з Вінницею сільській громаді повернули 4 га поруч з Південним Бугом