Поруч з центром Вінниці на берег Південного Бугу «КамАЗами» вивозили тони глини. Водії отримали по протоколу

Новини Вінниці / Поруч з центром Вінниці на берег Південного Бугу «КамАЗами» вивозили тони глини. Водії отримали по протоколу

Берега Південного Бугу поблизу центру Вінниці «доброзичливці» вирішили «укріпити» тонами ґрунту та глини. Аби не шукати місце для звалища «сміття», «КамАЗами» його вивозили та складали на узбережжі… Вчора, 13 січня, інспектори «Муніципальної варти» виявили «невеличкі Карпати» поблизу будинку за адресою проїзд М. Туніка, 23а.

Пояснимо, це так звана «П’ятничанська коса» - ділянка між берегом річки та приватною забудовою.  

За забруднення прибережної зони на трьох водіїв вантажівок складені адміністративні протоколи.

«На земельну ділянку загального користування поруч з Південним Бугом вивезли ґрунт та глину з сусідньої ділянки, де відбувалися земляні роботи, а це понад 20 «машин землі». Водії вантажівок заявили, що насипали ґрунт тому, що там ніби то планується будівництво дитячого майданчику, проте, жодних дозволів у них не було. Ймовірно, їм потрібно було вивезти кудись землю і вони обрали для цього берегову зону. На кожного з керманичів склали по протоколу про адміністративне правопорушення», - розповів інспектор КП «Муніципальна варта» Віталій Льовкін.

Тепер виникає питання, а що далі робити з цими насипами ґрунту та глини на березі Бугу? За чий рахунок «демонтують» ці гори?.. Протоколи – чудово, проте, мабуть, варто звертатися до суду, аби винуватців змусити прибрати за собою.   

Новини Вінниці / Поруч з центром Вінниці на берег Південного Бугу «КамАЗами» вивозили тони глини. Водії отримали по протоколуНовини Вінниці / Поруч з центром Вінниці на берег Південного Бугу «КамАЗами» вивозили тони глини. Водії отримали по протоколуНовини Вінниці / Поруч з центром Вінниці на берег Південного Бугу «КамАЗами» вивозили тони глини. Водії отримали по протоколуНовини Вінниці / Поруч з центром Вінниці на берег Південного Бугу «КамАЗами» вивозили тони глини. Водії отримали по протоколуНовини Вінниці / Поруч з центром Вінниці на берег Південного Бугу «КамАЗами» вивозили тони глини. Водії отримали по протоколуНовини Вінниці / Поруч з центром Вінниці на берег Південного Бугу «КамАЗами» вивозили тони глини. Водії отримали по протоколу