Порошенко та Гройсман привітали вінничан з Днем міста

Новини Вінниці / Порошенко та Гройсман привітали вінничан з Днем міста

Сьогодні Вінниця відзначає 655-річницю. Участь у святкувaнні візьмуть безпосередньо Президент Укрaїни Петро Порошенко та Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Президент України Петро Порошенко привітав вінничан з Днем міста. Вітання голови держави опубліковано на офіційному сайті президента.

Петро Порошенко підкреслив, що щороку Вінниця стає усе більш привабливою, зокрема для туристів, завдяки розвиненій інфраструктурі, доброзичливості містян та неповторному поєднанню історії із сучасністю.

За його словами, Вінниця асоціюється з динамічним розвитком, ефективними управлінськими рішеннями, креативним простором та європейським духом.

«Немає сумнівів, що улюблена нами Вінниця є визнаним комфортним містом для проживання, і в цьому величезна командна заслуга усієї дружньої сім’ї вінничан, які день за днем, з любов’ю, невтомністю та відповідальністю вписують нові сторінки у славну історію міста над Бугом.Бажаю усім жителям та гостям міста Божого благословення, злагоди і достатку, нових звершень та яскравих перемог», - зазначив Петро Порошенко.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітав свою рідну Вінницю з Днем міста на своїй сторінці у Facebook.

«Пишаюсь містом, в якому мав честь 8 років працювати міським головою! Зі святом, дорогі вінничани! Завдяки вашій довірі та підтримці ми змінили Вінницю. Завдяки підтримці всіх українців ми змінимо Україну!»,  - написав Володимир Гройсман.

Нагадаємо, що сьогодні Вінниця відзначає 655-річницю. Участь у святкувaнні візьмуть безпосередньо президент Укрaїни Петро Порошенко та прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. Керівництво держави, спільно із нардепами та іноземними делегаціями візьмуть учaсть у відкритті офіційної чaстини Дня містa, яке заплановане на 14 годину.

Саша Григоровська

8 вересня, 2018