Попри війну у Вінниці «зібрали» компанії для четвертого індустріального парку

Новини Вінниці / Попри війну у Вінниці «зібрали» компанії для четвертого індустріального парку

Новий індустріальний парк «ВінІндастрі» вже на 100% заповнений потенційними інвесторами. Четвертим учасником став один з провідних дистриб'юторів на фармацевтичному ринку - компанія ТОВ «БаДМ» з Дніпра.

Про це повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

«Наміри про партнерство ми скріпили меморандумом про порозуміння», - зазначив очільник громади.

За словами мера, у Вінниці ТОВ «БаДМ» готовий будувати комплекс площею 12000 кв. м. Він включатиме як офісні і торговельні приміщення, так і склади. Інвестори планують створити близько 250 нових робочих місць.

На ринку ця компанія працює більше 25 років, займається дистрибуцією товарів для 18 000 аптек та медичних закладів.

«Парк «ВінІндастрі» ми створили лише наприкінці минулого року, але важливо, що досить швидко залучили інвесторів. На сьогодні маємо чотирьох резидентів, які представляють машинобудування та металообробку, а тепер – і логістичну складову. Виграють усі – для громади це робочі місця і наповнення бюджету, а для бізнесу – майданчик для розвитку виробництва», - підкреслив С.Моргунов.

ТОВ «БаДМ» належить дніпрямнам Олександру та Ігорю Суходольським – батьку та сину. Статки Суходольського-старшого на 2021 рік складали $130 млн. За даними журналу Forbes, він займав 94 місце серез сотні найбагатших українців.