Попри кризу кількість вінничан з мільйонними доходами щороку зростає

Новини Вінниці / Попри кризу кількість вінничан з мільйонними доходами щороку зростає

Криза кризою, а кількість вінничан з офіційними річними мільйонними статками зростає. Так, як повідомив голова ДПС у Вінницькій області Микола Суржиков на прес-конференції 20 квітня, за даними деклараційної кампанії, 69 жителів регіону повідомили про те, що минулого року отримали дохід, який перевищує 1 млн грн.

Криза кризою, а кількість вінничан з офіційними річними мільйонними статками зростає. Так, як повідомив голова ДПС у Вінницькій області Микола Суржиков на прес-конференції 20 квітня, за даними деклараційної кампанії, 69 жителів регіону заявили про те, що минулого року отримали дохід, який перевищує 1 млн грн.

Якщо згадати, рік тому про мільйонні доходи за рік на аналогічну дату повідомляли 43 вінничанина, то маємо фактично 50-відсотковий приріст.  

Загалом за січень-березень 2021 року задекларували свої доходи 11288 жителів регіону, з них: 7693 громадян були зобов’язані подати декларацію, а 3595 скористалися правом на податкову знижку.

За наслідками розрахунків нараховано до сплати: ПДФО – 17 млн грн. та військового збору – 3 млн. грн. Підлягає поверненню ПДФО у розмірі 10,2 млн. грн.

Олег Верлан

20 квітня, 2021