Попередні результати тестування кругового руху на перехресті поблизу Староміського мосту

Новини Вінниці / Попередні результати тестування кругового руху на перехресті поблизу Староміського мосту

У вінницькій Агенції регіонального розвитку представили результати опитування містян щодо новації - кругового руху на перехресті вулиць Князів Коріатовичів і Оводова поблизу Староміського мосту. 

У вінницькій Агенції просторового розвитку представили результати опитування містян щодо новації - кругового руху на перехресті вулиць Князів Коріатовичів і Оводова поблизу Староміського мосту. 

Як повідомляють у комунальній установі, онлайн-опитування відбувалося з 25 березня по 1 квітня. За результатами відповідей 1022 респондентів 70% опитаних відмічали зменшення заторів після влаштування кругового руху. Більшість водіїв (57%) та пішоходів (68%) вказали, що на перехресті стало небезпечніше.

Загалом влаштування кругового руху підтримують 63%, а не підтримують – 27% опитаних.

Зазначимо, що в коментарях найбільше зауважень стосуються недостатніх розмірів перехрестя для кругового руху. Але як його збільшити без зносу споруд та будівель?.. Вінничани пропонують збільшити радіус кола та перенести подалі пішохідний перехід.

Далі Агенція планує надати результати підрахунків трафіку під час тестування кругового руху.

Нагадаємо, кругову розв’язку для руху автівок на перехресті вулиць перед Староміським мостом почали тестувати 13 березня.