Понад тисячу рослин коноплі на городі та саджанці в теплиці: у селі на Вінниччині жінка налагодила "наркоагробізнес" (ФОТО)

Новини Вінниці / Понад тисячу рослин коноплі на городі та саджанці в теплиці: у селі на Вінниччині жінка налагодила "наркоагробізнес" (ФОТО)

У Кам'яногірці Калинівського району на Вінниччині місцева жителька "поставила на конвеєр" вирощування коноплі. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, 21 липня під час проведення санкціонованого обшуку на території господарства жінки працівники поліції виявили теплицю з саджанцями конопель, а на городі серед кукурудзи – 1187 рослин коноплі.

У Кам'яногірці Калинівського району на Вінниччині місцева жителька "поставила на конвеєр" вирощування коноплі. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, 21 липня під час проведення санкціонованого обшуку на території господарства жінки працівники поліції виявили теплицю з саджанцями конопель, а на городі серед кукурудзи – 1187 "наркорослин". 

За словами т.в.о начальника Калинівського відділення поліції Андрія Наконечного, інформація про "плантацію" надійшла від працівників сектору реагування патрульної поліції. Під час проведення санкціонованого обшуку вона підтвердилась.

"На городі серед кукурудзи поліцейські вилучили 1187 рослин коноплі, а у теплиці - її саджанці. Крім цього, поліцейські вилучили мішок конопель, які жінка встигла висушити. Вилучені нарковмісні рослини направлені на експертизу", - повідомляють у поліції.

Нині слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.310 КК України (незаконний посів та вирощування конопель). За це передбачено до семи років позбавлення волі.