Понад 70 набоїв до «калаша» тримав вдома вінничанин. Каже, що знайшов у лісі і не встиг віддати у поліцію

Новини Вінниці / Понад 70 набоїв до «калаша» тримав вдома вінничанин. Каже, що знайшов у лісі і не встиг віддати у поліцію

Понад 70 набоїв різного калібру вилучили сьогодні поліцейські у 30-річного жителя Вінниці. Як повідомили у відділі комунікації поліції області, під час проведення огляду помешкання чоловіка в одній з кімнат знайшли 20 набоїв калібру 7,62 мм та 52 набої калібру 9 мм.

Понад 70 набоїв різного калібру вилучили сьогодні поліцейські у 30-річного жителя Вінниці. Як повідомили у відділі комунікації поліції області, під час проведення огляду помешкання чоловіка в одній з кімнат знайшли 20 набоїв калібру 7,62 мм та 52 набої калібру 9 мм. Вінничанин пояснив правоохоронцям, що набої він знайшов у лісопосадці та хотів добровільно віднести їх у поліцію, але не встиг.

«Боєприпаси вилучені та направлені на експертизу. Джерело їх походження та мету зберігання з’ясує слідство. Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), за що передбачено до 7 років позбавлення волі», - повідомляють у поліції Вінниччини.

Сергій Маламура

22 серпня, 2019