Понад 7 мільйонів гривень спрямував «Вінницягаз» для перемоги над ворогом

Новини Вінниці / Понад 7 мільйонів гривень спрямував «Вінницягаз» для перемоги над ворогом

Компанія продовжує надавати гуманітарну допомогу Збройним Силам України, формуванням територіальної оборони, медичним закладам, переселенцям та регіонам, які постраждали від війни. На потреби армії передані квадрокоптер та планшети, бронежилети, спальні мішки, одяг, пальне, п’ять одиниць автотранспорту, будівельні матеріали та інструменти – сокири, лопати, бензопили, акумулятори, генератори.

Про це повідомляють у АТ «Вінницягаз».

У лікарні Вінниці та Чернігівщини передали медичне обладнання, медикаменти та продукти харчування. Частину власних приміщень «Вінницягаз» переобладнав під хостел для людей, які вимушено покинули свої домівки. Тут одночасно можуть перебувати до 40 осіб. Є всі умови для відпочинку – ліжка, постільна білизна, душові, пральня, кухня, гаряча вода, продукти харчування та засоби гігієни. З початку війни компанія дала прихисток близько 300 особам. Своїми силами забезпечувала транспортування допомоги на Київщину, Чернігівщину та Сумщину, коли там тривали активні бойові дії.

З 15 квітня 10 бригад АТ «Вінницягаз» надають допомогу газовикам Київщини у відновленні газопроводів, потрощених обстрілами та бомбардуваннями. Разом з колегами відновили газопостачання до 63 200 споживачів.

«Компанія вдячна усім споживачам за вчасну оплату розподілу газу. Це вклад кожного в підтримку економіки та енергетичної безпеки регіону. Разом здолаємо ворога. Разом відбудуємо країну. Разом до перемоги», - йдеться у повідомленні.

admin

30 квітня, 2022