Помер директор Вінницького вищого художнього професійно-технічного училища №5

Новини Вінниці / Помер директор Вінницького вищого художнього професійно-технічного училища №5

У Вінниці після важкої недуги пішов з життя директор вищого художнього професійно-технічного училища №5 Василь Титаренко. Про це повідомляє адміністрація училища.

У Вінниці після важкої недуги пішов з життя директор вищого художнього професійно-технічного училища №5 Василь Титаренко. Про це повідомили в адміністрації училища.

Василь Вікторович помер 18 травня на 66 році життя. В училищі він працював 30 років, останніх 11 років очолював цей навчальний заклад.

«Василь Вікторович – відмінник освіти України, користувався повагою та авторитетом у Департаменті освіти та науки, у колег – директорів ЗП(ПТ)О міста та області, у колективі навчального закладу. Був вимогливим та чуйним керівником. У ці скорботні дні розділяємо невимовний сум і тугу близьких і рідних. Світлий добрий спомин про Василя Вікторовича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив та поважав. Світла пам'ять про Василя Вікторовича вічно житиме у наших серцях», - йдеться у повідомленні колективу училища.

Прощання із Василем Титаренком відбудеться у понеділок, 20 травня, з 10 до 11 години в приміщенні училища за адресою: м. Вінниця вул. Лебединського, 13.

Сергій Маламура

19 травня, 2019