«Половинив». У жителя Калинівки виявили велику кількість прихованої гуманітарки та боєприпасів

Новини Вінниці / «Половинив». У жителя Калинівки виявили велику кількість прихованої гуманітарки та боєприпасів

Поки всі збирають гуманітарну допомогу постраждалим деякі, дотичні до розподілу, її приховують. Разом з боєприпасами партію гуманітарки правоохоронці виявили вдома у 49-річного мешканця Калинівки Вінницької області.

Чоловіка здали місцеві жителі… Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, під час обшуку у містянина вилучили бойову гранату Ф-1, запал до неї та 119 набоїв калібру 5,45 мм, а також гуманітарну допомогу. Зі слів правопорушника, частину допомоги тиждень тому він надіслав до Донецької області, а іншу – з невідомих причин продовжував зберігати у гаражному приміщенні. Як кажуть, половинив.

«Правопорушника освідувано у місцевому медичному закладі. Результати досліджень показали наявність у чоловіка алкогольного та наркотичного сп’яніння. Вилучене направлено на експертизу. Зловмисник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання», - йдеться у повідомленні.

Слідство розпочало досудове розслідування за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Правопорушнику загрожує до 7 років позбавлення волі.

За фактом виявлення нескерованої за призначенням гуманітарної допомоги проводиться перевірка, за результатами якої буде прийнято відповідне рішення.

Новини Вінниці / «Половинив». У жителя Калинівки виявили велику кількість прихованої гуманітарки та боєприпасівНовини Вінниці / «Половинив». У жителя Калинівки виявили велику кількість прихованої гуманітарки та боєприпасівНовини Вінниці / «Половинив». У жителя Калинівки виявили велику кількість прихованої гуманітарки та боєприпасівНовини Вінниці / «Половинив». У жителя Калинівки виявили велику кількість прихованої гуманітарки та боєприпасівНовини Вінниці / «Половинив». У жителя Калинівки виявили велику кількість прихованої гуманітарки та боєприпасів