Поліція спростувала чутки щодо невідомих осіб, які роздають дітям напої та цукерки з психотропними препаратами

Новини Вінниці / Поліція спростувала чутки щодо невідомих осіб, які роздають дітям напої та цукерки з психотропними препаратами

Останніми днями через соціальні мережі та месенджери поширювалася інформація про невідомих, які начебто роздають дітям напої, цукерки та жувальні гумки з психотропними речовинами. Чутки стрімко розповсюджувалися. У поліції Вінниччини з цього приводу зробили заяву, спростувавши цю інформацію та закликали не розповсюджувати такі чутки.

Останніми днями через соціальні мережі та месенджери поширювалася інформація про невідомих, які начебто роздають дітям напої, цукерки та жувальні гумки з психотропними речовинами. Чутки стрімко розповсюджувалися.

У поліції Вінниччини з цього приводу зробили заяву, спростувавши цю інформацію та закликали не розповсюджувати такі чутки.  

«Обережно, фейк. В месенджерах активно розповсюджується інформація щодо осіб, які начебто на вулицях роздають дітям солодощі та напої з психотропними препаратами. Жодної заяви до підрозділів поліції з цього приводу не надходило та потерпілих дітей немає. Прохання не поширювати недостовірну інформацію», – зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини.

До речі, користувачі соціальних мереж зауважили, що застереження про «пепсі-колу з наркотиками» поширювалися не лише на Вінниччині, а одночасно й у інших регіонах.

Хто вирішив у такий спосіб страхати батьків – наразі невідомо.


 

Юрій Ярмощук

26 лютого, 2019