Поліцейські затримали громадянку Росії, яка наладила наркобізнес на Вінниччині (ФОТО)

Новини Вінниці / Поліцейські затримали громадянку Росії, яка наладила наркобізнес на Вінниччині (ФОТО)

У Вінниці правоохоронці затримали громадянку Росії, яку підозрюють в розповсюдженні наркотичних засобів. У квартирі підозрюваної слідчі вилучили майже 100 розфасованих паперових згортків з канабісом вагою 220 грамів.

На Вінниччині правоохоронці затримали громадянку Росії, яку підозрюють в розповсюдженні наркотичних засобів. У квартирі підозрюваної слідчі вилучили майже 100 розфасованих паперових згортків з канабісом вагою 220 грамів.

Як повідомили в пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, до поліції надійшла оперативна інформація, що громадянка Росії, яка тимчасово мешкає у Гнівані, займається продажем наркотичних засобів. У ході перевірки інформації на підставі ухвали суду в помешканні підозрюваної поліцейські провели санкціонований обшук.

Під час обшуку у квартирі 21-річної жінки правоохоронці вилучили канабіс загальною вагою 220 грамів, розфасований та підготовлений для продажу. Жінка встигла зробити «базу» постійних клієнтів, про зустріч з якими домовлялась за допомогою SMS-повідомлень.

Правопорушниці оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За незаконний збут наркотичних засобів жінці загрожує до 8 років ув’язнення.

Новини Вінниці / Поліцейські затримали громадянку Росії, яка наладила наркобізнес на Вінниччині (ФОТО)  Новини Вінниці / Поліцейські затримали громадянку Росії, яка наладила наркобізнес на Вінниччині (ФОТО)
Ірина Заіковата

24 червня, 2020