Поліна Крупчак представить Вінницю на конкурсі Mrs. Universe 2020

Новини Вінниці / Поліна Крупчак представить Вінницю на конкурсі Mrs. Universe 2020

У цьому році конкурс Mrs. Universe 2020 проходить в онлайн-форматі. Голосування за переможницю на сайті розпочалося 1 грудня. Однією з учасниць є Поліна Крупчак, яка стала переможницею Mrs. Vinnytsia Universe 2020 року.

У цьому році конкурс Mrs. Universe 2020 проходить в онлайн-форматі. Голосування за переможницю на сайті розпочалося 1 грудня. Однією з учасниць є Поліна Крупчак, яка стала переможницею Mrs. Vinnytsia Universe 2020 року.

Бізнес-леді, громадський діяч, власниця групи компаній Поліни Крупчак, "Clover trade" і "Нова планета ІКС", засновниця благодійного фонду "The founders of the future", співачка і, найголовніше, мама двох прекрасних дітей.

Вона сучасна, самодостатня впевнена в собі дівчина. Як каже сама Поліна, найголовніше це той досвід, який вона отримала в життя.

Захоплена бізнесом, музикою, модою і самовдосконаленням, так як вважає, що в людині повинна бути гармонія піднесеного і земного, простого і складного.

«Я можна сказати дівчина-драйв, все, що я роблю в житті завжди роблю з пристрастю і по максимуму. Напруження намагаюся уникати і в роботі і в стосунках, життя і творчість повинні бути в радість», - говорить Крупчак.

У 2001 році Поліна почала кар'єру ресторатора. У тому ж році була створена група компаній Поліни Крупчак. На сьогоднішній день до неї входять 20 підприємств у сфері ресторанного бізнесу. Ресторани неодноразово отримували нагороди як "Кращі закладу громадського харчування".

У 2011 році була відкрита ще одна компанія "CLOVER TRADE", яка займається оптовою торгівлею папером, картоном та іншими товарами.

Не дивлячись на складнощі в 2020 році Поліна відкрила компанію "Нова планета ІКС", головним напрямком діяльності компанії є оптова та роздрібна торгівля, виробництво, а також видавництво.

Але бізнес, це не єдине, в чому вона досягла успіху. У 2017 році дівчина почала сольну кар'єру. На сьогоднішній день записано понад 25 треків, на 10 пісень випущені кліпи. За період творчої діяльності вона випустила 2 альбоми.

Треки співачки неодноразово потрапляли в ТОП-20 пісень на Kiss Fm в програмі «Ukraine Dancing». А ремікс на пісню "Море" посів перше місце в хіт-параді «Ukraine Dancing».

У 2018 році Поліна створила власну колекцію одягу осінь-зима 2018/2019, яку присвятила епосі українського бароко. Колекція була презентована в рамках Ukrainian Fashion Week.

«Мої пріоритети в житті - сім'я і робота. Ви скажете: а хіба вони один одному не суперечать? Але це те, що мені дорого. Одна половина мене - моя сім'я, інша - робота і сцена. Обидві частини мені необхідні. Виключіть одну, і я буду себе погано почувати. Заберіть іншу, і я почну страждати. Сенс мого життя в їх гармонії. я і далі буду намагатися тримати цей баланс», - ділиться Mrs. Vinnytsia Universe 2020.

Проголосувати за вінничанку можна за посиланням.

Новини Вінниці / Поліна Крупчак представить Вінницю на конкурсі Mrs. Universe 2020Новини Вінниці / Поліна Крупчак представить Вінницю на конкурсі Mrs. Universe 2020Новини Вінниці / Поліна Крупчак представить Вінницю на конкурсі Mrs. Universe 2020Новини Вінниці / Поліна Крупчак представить Вінницю на конкурсі Mrs. Universe 2020Новини Вінниці / Поліна Крупчак представить Вінницю на конкурсі Mrs. Universe 2020Новини Вінниці / Поліна Крупчак представить Вінницю на конкурсі Mrs. Universe 2020
Олеся Рудницька

3 грудня, 2020