Поки вінничани сидять на карантині, по області "розквітли" крадіжки. Затримано чоловіка, який вивозив пісок з закинутого кар'єру

Новини Вінниці / Поки вінничани сидять на карантині, по області "розквітли" крадіжки. Затримано чоловіка, який вивозив пісок з закинутого кар'єру

На Вінниччині, а саме у Барському районі затримали чоловіка, який порушив права державної власності на надр. Мабуть зловмисник гадав, що під час карантину його ніхто не помітить й охорони на кар'єрі не має... На затриманого було складено протокол про адмінпорушення за статтею 47 кодексу України про адміністративні правопорушення.

На Вінниччині, а саме у Барському районі, затримали чоловіка, який порушив права державної власності на надра. Мабуть, зловмисник гадав, що під час карантину його ніхто не помітить, й охорони на кар'єрі не має... На затриманого було складено протокол про адмінпорушення за статтею 47 кодексу України про адміністративні правопорушення.

Як повідомили на сайті Державної екологічної інспекції у Вінницькій області, спеціалістами відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу було виявлено громадянина, який здійснював самовільне добування піщаної суміші у відпрацьованому кар’єрі біля с. Маньківці Барського району.

За результатами зазначеного факту на винну особу було складено протокол про адміністративне правопорушення за статтею 47 кодексу України про адміністративні правопорушення.