Поки у Вінниці чекали прем’єр-міністра Гройсмана, вінничанин крав дорожній конус (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Поки у Вінниці чекали прем’єр-міністра Гройсмана, вінничанин крав дорожній конус (ВІДЕО)

Навіть не виходячи з власного авто зловмисник поцупив знак. Для яких цілей чоловіку знадобився дорожній атрибув він пояснити не зміг. Мабуть для дози адреналіну…  

У Вінниці сталася незвична подія. Поки у місті чекали на приїзд прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, на дорозі зник дорожній конус. Навіть не виходячи з власного авто, зловмисник поцупив знак. Для яких цілей чоловіку знадобився дорожній атрибут, він пояснити не зміг. Мабуть для дози адреналіну…  

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції міста, 10 червня у Вінниці 31-річний чоловік украв огороджувальний конус, який разом з іншими розставили довкола мерії.

Нагадаємо, що розставили обмежувальні знаки у зв’язку з приїздом прем’єр-міністра Гройсмана. Червоні дорожні конуси зокрема стояли на вулиці Пушкіна, де мав паркуватися кортеж прем’єра..

Зафіксували даний злочин відеокамери Ситуаційного центру. З відео видно, як пасажир автомобіля «Peugeot Expert» просто на ходу забрав один із конусів, і машина поїхала далі. Про це одразу повідомили патрульних поліцейських.

Знайти правопорушника вдалось за місцем його проживання. Патрульні склали на нього протокол за дрібну крадіжку, що передбачає штраф.

Ірина Заіковата

12 червня, 2019