Поки суд на Вінниччині розглядає справу про побиття чоловіком матері, він став підозрюваним в її смерті

Новини Вінниці / Поки суд на Вінниччині розглядає справу про побиття чоловіком матері, він став підозрюваним в її смерті

Правоохоронці 11 жовтня затримали раніше судимого 33–річного мешканця Немирівської територіальної громади, який, за версією слідства, палицею наніс численні тілесні ушкодження своїй матері. Від отриманих травм жінка померла.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, до поліції звернувся житель одного з населених пунктів Немирівської територіальної громади. Він у власному будинку виявив тіло своєї матері без ознак життя.

Слідчо–оперативна група поліції, яка прибула до села, на тілі 69–річної жінки виявила численні гематоми, синці та забої, а під час огляду будинку – сліди крові.

На підставі зібраних на місці події речових доказів поліцейські встановили, що до смерті літньої жінки може бути причетним раніше судимий за особливо тяжкі злочини її 33–річний син. За версією слідства, під час конфлікту той палицею побив матір. Знаряддя злочину поліцейські вилучили.

Чоловіка затримано. Наразі він є обвинуваченим в іншому кримінальному провадженні -  щодо умисного заподіяння середньої тяжкості тілесних ушкоджень своїй матері, яке наразі розглядається в суді.

Розпочато слідство у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого). За такий злочин затриманому загрожує до 10 років ув’язнення.  

Макс Мельник

12 жовтня, 2021