PointeR Agency відкриває представництво у Вінниці

Новини Вінниці / PointeR Agency відкриває представництво у Вінниці

Комунікаційна агенція PointeR Agency, що входить до ТОП-10 PR-компаній України, відкриває регіональне представництво у Вінниці. Про це говориться у прес-релізі агентства

Представництво працюватиме на умовах франшизи. Раніше PointeR Agency анонсувало розвиток своєї мережі у всіх регіонах України.

"Війна внесла свої корективи у наші плани, як і у плани кожної української компанії та кожного українця. Проте ми від них не відмовились і хочемо, щоб кожен підприємець, компанія чи організація в різних куточках нашої країни мали доступ до якісних послуг з комунікації", – каже співвласниця агентства Олеся Стойко.

Представництво створене в співпраці з вінницькою компанією BANADA. Очолить його директорка Софія Копач, відома у місті як топ-журналістка місцевих видань. За часи роботи у медіа Софія нагороджена титулом "Жінка Вінниччини у сфері медіа" та увійшла в рейтинг "ТОП - 100 медійниць України". Досвід її команди складає понад 15 років в комунікаціях.

"Ми хочемо розвивати професійні комунікації в регіоні. Ми впевнені, що експертиза та досвід агентства з таким потужним «послужним списком» дозволить нам швидко запропонувати для місцевих компаній сервіс та продукт не гірший ніж у столиці", – каже директор PointeR Agency у Вінниці Софія Копач.

 

 

 

За матеріалами пресрелізу.

admin

29 вересня, 2022