Подробиці жахливого вбивства біля вінницького вокзалу

Новини Вінниці / Подробиці жахливого вбивства біля вінницького вокзалу

За лічені години 2 липня вінницькі правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка, тіло якого знайшли мешканці 14-поверхівки біля залізничного вокзалу. На відміну від більшості сюжетів з детективних серіалів причиною трагедії стали суперечка випадкових знайомих, які разом пили горілку.

За лічені години 2 липня вінницькі правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка, тіло якого знайшли мешканці 14-поверхівки біля залізничного вокзалу. На відміну від більшості сюжетів з детективних серіалів причиною трагедії стали суперечка випадкових знайомих, які разом пили горілку.  

Раніше NaПарижі писав про розкриття злочину, що стався у будинку на вулиці Привокзальній та побутовий характер конфлікту між чоловіками, тіло одного з яких було знайдено на сходовій клітині. Наразі слідчі поділилися деталями.

Як з’ясувалося, 25-річний гість Вінниці, житель Мелітопольського району Запорізької області, на Центральному ринку познайомився з місцевими жителями – подружжям і їхнім приятелем. Збіглися інтереси. Молодий чоловік є наркозалежним та любителем оковитої, вінничани – теж.

Спочатку «квартет» зігрівався на базарі, а потім жінка запросила усіх до них додому. Ймовірно, що пили вони багато. Хазяї не витримали та пішли спати. Гості залишилися наодинці. Як нині стверджує підозрюваний, між ним та 56-річним вінничанином виникла суперечка. Той начебто кілька разів вдарив «опонента». Гість Вінниці навіть сліди від побиття демонструє. Але через образу, він відповів, а потім непритомного «кривдника» виніс з квартири на 13 поверсі, «завантажив» у ліфт та спустив донизу.

У відділі комунікацій пояснюють, що закривавлене тіло чоловіка було знайдено на 4 поверсі. О 10.20 про «знахідку» повідомили до поліції. Слідчо-оперативна група по слідам крові швидко знайшла місце, де сколювався злочин.

Що цікаво, підозрюваний вже навіть не може згадати причину конфлікту з чаркувальником. Запевняє, що оборонявся… А виніс з квартири чоловіка він, щоб той не заважав «відпочивати».   

Слідчим упрaвлінням поліції відкрито кримінaльне провaдження зa ч. 1 ст. 115 КК Укрaїни (умисне вбивство). Зaтримaному зaгрожує ув’язнення строком до 15 років. 

Як запевняють місцеві мешканці, це четверте вбивство у будинку за останні 10-12 років. Про перший під’їзд, де саме стався злочин, люди не найкращої думки. Мешканці кажуть, що п’яні розборки там трапляються часто. Колись у будинку під опорний пункт відвели приміщення. Але поліція ним не користується. Нерухомість віддано в оренду. Мешканці вважають, щоб коли б поруч були правоохоронці, то криміногенна ситуація покращилася би.

Нагадаємо, у минулому місяці на подвір’ї цього будинку невідомі побили правозахисника Валерія Душка. Він відмовився писати заяву до поліції через те, що не розслідувано попередній злочин щодо нього.   

http://naparise.com/posts/vidomyi-vinnytskyi-pravozakhysnyk-vpevnenyi-shcho-ioho-pobyttia-cherez-bahatorichnyi-konflikt-zamovyv-suddia

Олег Верлан

3 липня, 2018