Подробиці збройного нападу на водійку трамваю у Вінниці

Новини Вінниці / Подробиці збройного нападу на водійку трамваю у Вінниці

Вінницькі правоохоронці ранком 22 серпня затримали містянина 1997 року народження, який напередодні погрожував застосуванням зброї водійці трамваю. Зловмисника дочекалися біля власної квартири. Його затримано.

Вінницькі правоохоронці ранком 22 серпня затримали містянина 1997 року народження, який напередодні погрожував застосуванням зброї водійці трамваю. Зловмисника  дочекалися біля власної квартири. Його затримано.

Як писав NaПарижі, близько 20 години 21 серпня у Вінниці на кінцевій зупинці «Барське шосе» чоловік погрожував, що застосує зброю до жінки-водія трамваю.

Наразі відомі подробиці інциденту. Як пояснили редакції у відділі комунікацій обласного главку поліції, молодий чоловік дочекався, коли на кінцевій із салону вийдуть усі пасажири, зайшов всередину та почав вимагати від 37-річної водійки везти його. Після відмови вінничанин кілька разів вдарив жінку, а потім дістав пістолет та почав погрожувати, що стрілятиме. На поміч колезі підійшла інша 53-річна водійка.

Інцидент завершився тим, що нападник кинув зброю, яку наразі направлено на експертизу, та втік. Жінки викликали правоохоронців. Коли ті прибули на зупинку, зловмисника поблизу не було. Через кілька годин в поліції з’ясували його прізвище та місце проживання.

Повернувся додому чоловік лише під ранок. Його чекали, одразу наділи кайданки та доставили у відділі поліції.

Наразі за фактом нападу на водійку, погроз та нанесення тілесних ушкоджень слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 КК України (хуліганство). Вінничанина затримано у порядку ст. 228 КПК. Незабаром йому повідомлять про підозру та обиратимуть запобіжний захід.       

Олег Верлан

22 серпня, 2020