Подробиці ракетного удару по Львівщині: залізничники частково відновили полотно

Новини Вінниці / Подробиці ракетного удару по Львівщині: залізничники частково відновили полотно

Внаслідок ракетного удару, завданого російською армією ввечері 1 червня, у Стрийському та Самбірському районах Львівської області пошкоджено залізничні переїзди й колії.

«Вчора вночі у період з 22:45 по 22:55 ракетних ударів зазнала залізнична інфраструктура у Стрийському та Самбірському районах. Удару було завдано по залізничному полотну, по переїздах залізничних», - підтвердив інформацію голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький 

Він додав, що всю ніч «Укрзалізниця» спільно з вибухотехніками працювали над подоланням наслідків завданого удару. Роботи тривають.

«Сподіваємося, в швидкі терміни вдасться повністю відновити дані переїзди», - пояснив очільник області. 

За даними Козицького, по залізниці влучили чотири крилаті ракети, які росіяни запускали з акваторії Чорного моря. Об‘єкти залізниці суттєво пошкоджені. Багато поїздів затримуються. 

Додамо, внаслідок ракетного удару поранено 5 людей, смертельних випадків не було. З п’яти поранених (троє у Стрийському районі, двоє – у Самбірському), чотири людини у стані середньої важкості, вони у лікарнях області, ще одна має легкі поранення – її не госпіталізовували. 

Раніше голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишин підкреслив, що інформація про удар по Бескидському тунелю не відповідає дійсності.

Олег Верлан

2 червня, 2022