Подробиці наймасштабнішої ДТП у Вінниці: зіткнулися п’ять легковиків, скутер і тролейбус, постраждало троє людей (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / Подробиці наймасштабнішої ДТП у Вінниці: зіткнулися п’ять легковиків, скутер і тролейбус, постраждало троє людей (ФОТО, ВІДЕО)

Ввечері 15 червня у Вінниці на вулиці Ватутіна сталася ДТП, яку вже жартома називають «грою у боулінг». На Тяжилові зіткнулися п’ять легковиків, скутер і тролейбус. Троє людей з місця аварії доставлено до лікарні швидкої допомоги. За масштабами це зіткнення є найбільшим у місті з початку року.

Ввечері 15 червня у Вінниці на вулиці Ватутіна сталася ДТП, яку вже жартома називають «грою у боулінг». На Тяжилові зіткнулися п’ять легковиків, скутер і тролейбус. Троє людей з місця аварії доставлено до лікарні швидкої допомоги. За масштабами це зіткнення є найбільшим у місті з початку року.

Аварія сталася близько 19 години. Фото і відео з місця зіткнення вінничани одразу почали публікувати у соцмережах, проте, що саме відбулося у деталях, й досі з’ясовують правоохоронці.

Як пояснили NaПарижі у відділі комунікації обласного главку, нині зрозуміло, що на перехресті стояло кілька транспортних засобів. Водійка BMW підштовхнула скутер, що був попереду, і він виїхав на зустрічну смугу, де врізався в інше авто.

А от потім ситуація почала розвиватися як у боулінгу – автівки почали «чіпляти» одна одну, зокрема і тролейбус.

Наразі відомо, що постраждало двоє людей, які їхали на скутері, у тому числі 16-річна дівчина, а також водій автомобіля Chevrolet. Цей легковик до ДТП стояв перед скутером.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). На місці досі працюють слідчі.

P.S.За офіційною інформацією слідства від 16 червня, кермувальниця BMW допустила зіткнення з мопедом Honda під керуванням 17–річного вінничанина, який рухався в попутному напрямку та в подальшому  зіткнулась з легковиком Chevrolet. Від удару водій двоколісного транспортного засобу, виїхавши на смугу зустрічного руху, допустив зіткнення  з автомобілями FordFocus та Volkswagen. Після зіткнення з BMW кермувальниця Chevrolet виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулась з Renaul та тролейбусом, під керуванням 61–річного вінничанина.

У результаті автопригоди 17–річний водій та 16–річна пасажирка двоколісного транспортного засобу госпіталізовані до лікарні. Також в автопригоді травмувалась 29–річна кермувальниця Chevrolet. Жінку госпіталізовано до нейрохірургічного відділення міської лікарні швидкої допомоги.

Інші учасники дорожньо-транспортної пригоди не постраждали. Водії освідувані, вони тверезі.

Новини Вінниці / Подробиці наймасштабнішої ДТП у Вінниці: зіткнулися п’ять легковиків, скутер і тролейбус, постраждало троє людей (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Подробиці наймасштабнішої ДТП у Вінниці: зіткнулися п’ять легковиків, скутер і тролейбус, постраждало троє людей (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Подробиці наймасштабнішої ДТП у Вінниці: зіткнулися п’ять легковиків, скутер і тролейбус, постраждало троє людей (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Подробиці наймасштабнішої ДТП у Вінниці: зіткнулися п’ять легковиків, скутер і тролейбус, постраждало троє людей (ФОТО, ВІДЕО)
Олег Верлан

15 червня, 2021