Подробиці моторошної аварії поблизу Вапнярки на Вінниччині

Новини Вінниці / Подробиці моторошної аварії поблизу Вапнярки на Вінниччині

Ввечері 23 вересня у Тульчинському районі Вінницької області сталось зіткнення «КамАЗу» з мікроавтобусом Mercedes. Від отриманих травм 46-річна жінка загинула ще до приїзду лікарів, а водій у важкому стані перебуваэ у реанімаційному відділенні лікарні.

Нагадаємо, NaПарижі писав про те, що на автодорозі Немирів – Ямпіль, яку вже почали називати «дорогою президентів», а саме на ділянці між Комаргородом та Вапнярколю, близько 20.20 сталась ДТП.

За попередньою інформацією слідства, 40-річний водій мікроавтобуса, житель Томашпільської територіальної громади, під час обгону попутного транспорту виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив лобове зіткнення з вантажівкою.  

У результаті аварії 46-річна пасажирка мікроавтобуса загинула на місці події, водій - з політравмою госпіталізований до реанімаційного відділення райлікарні.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого), в рамках якого призначено ряд експертиз для встановлення обставин та причин ДТП. 

Макс Мельник

24 вересня, 2021