Подолянка розв'язала проблему безробіття, відкривши майстерню (ФОТО)

Новини Вінниці / Подолянка розв'язала проблему безробіття, відкривши майстерню (ФОТО)

Ще кілька років тому наша землячка Ніна Шаргородська не мала роботи. Шукала її, ставши на облік у Крижопільський районний центр зайнятості. Розв'язати цю житейську проблему їй допомогло бажання й професійні навички. Вона вміла кроїти й шити одяг.

Ще кілька років тому наша землячка Ніна Шаргородська не мала роботи. Шукала її, ставши на облік у Крижопільський районний центр зайнятості.

Розв'язати цю житейську проблему їй допомогло бажання й професійні навички. Вона вміла кроїти й шити одяг. 

У центрі зайнятості її направили на курси, де вона дізналася про основи малого бізнесу. А потім жінка написала й захистила бізнес-план на тему «Ремонт інших побутових виробів і предметів особистого вжитку». 

Одноразову допомогу по безробіттю витратила на придбання обладнання для пошиття та ремонту одягу. Відтак й стала підприємцем та кілька років займається власною справою.

«Майстерня з ремонту одягу Ніни Шаргородської успішно працює вже протягом трьох років. Широкий спектр послуг, серед яких підшив весільних суконь, ремонт шкіряних виробів, пошив авточехлів, текстильне оформлення вікон сприяє успішному веденню бізнесу. Кількість клієнтів тільки зростає, адже Ніна Миколаївна докладає усіх зусиль для якісного і оперативного надання послуг», – зазначає прес-служба Вінницького обласного центру зайнятості.

Як повідомляв NaПарижі, повернувшись із зони АТО, мешканець Вінниччини відкрив власну справу.
 

Юрій Ярмощук

7 лютого, 2019