Подяку Командування Нацгвардії та командира військової частини заслужили військові з Вінниччини

Новини Вінниці / Подяку Командування Нацгвардії та командира військової частини заслужили військові з Вінниччини

У військовій частині 3028 Нацгвардії України, що дислокується на Вінниччині, грамотами та премії відзначили військовослужбовців, які брали участь в навчаннях «Гвардія – 2020». Командир частини полковник Богдан Вакулко зазначив, що завдяки професіоналізму нацгвардійців, їхня частина отримала високу оцінку від Командування Нацгвардії України та Генерального штабу ЗСУ.

У військовій частині 3028 Нацгвардії України, що дислокується на Вінниччині, грамотами та преміями відзначили військовослужбовців, які брали участь в навчаннях «Гвардія – 2020». Командир частини полковник Богдан Вакулко зазначив, що завдяки професіоналізму нацгвардійців, їхня частина отримала високу оцінку від Командування Нацгвардії України та Генерального штабу ЗСУ та подякував військовим за службу.

Про це йдеться на сторінці Facebook,

«Військовослужбовці Калинівського полку, які брали участь в навчаннях «Гвардія – 2020» були нагородженні грамотами та преміями Командування Нацгвардії та командира військової частини за проявлений високий професіоналізм під час навчань», - йдеться в інформації.

Нагадаємо, що навчання «Гвардія – 2020» відбувалися в другій декаді липня в Одеській області. В них взяли участь понад 300 військовослужбовців "Калинівського" полку Національної гвардії України.

Легендою навчань був перетин кордону незаконними збройними формуваннями, які намагалась захопити плацдарм для розвитку наступу із захопленням деяких населених пунктів.

До проведення навчань «Гвардія — 2020» залучалися органи військового управління Національної гвардії, Збройних Сил та Державної прикордонної служби України. Всі його учасники відпрацьовували спільну мету — наростити оперативні спроможності щодо управління об’єднаним угрупованням військ у ході ведення стабілізаційних та оборонних дій під час відсічі збройної агресії.

 

 

Новини Вінниці / Подяку Командування Нацгвардії та командира військової частини заслужили військові з ВінниччиниНовини Вінниці / Подяку Командування Нацгвардії та командира військової частини заслужили військові з ВінниччиниНовини Вінниці / Подяку Командування Нацгвардії та командира військової частини заслужили військові з ВінниччиниНовини Вінниці / Подяку Командування Нацгвардії та командира військової частини заслужили військові з ВінниччиниНовини Вінниці / Подяку Командування Нацгвардії та командира військової частини заслужили військові з ВінниччиниНовини Вінниці / Подяку Командування Нацгвардії та командира військової частини заслужили військові з ВінниччиниНовини Вінниці / Подяку Командування Нацгвардії та командира військової частини заслужили військові з ВінниччиниНовини Вінниці / Подяку Командування Нацгвардії та командира військової частини заслужили військові з ВінниччиниНовини Вінниці / Подяку Командування Нацгвардії та командира військової частини заслужили військові з ВінниччиниНовини Вінниці / Подяку Командування Нацгвардії та командира військової частини заслужили військові з ВінниччиниНовини Вінниці / Подяку Командування Нацгвардії та командира військової частини заслужили військові з ВінниччиниНовини Вінниці / Подяку Командування Нацгвардії та командира військової частини заслужили військові з ВінниччиниНовини Вінниці / Подяку Командування Нацгвардії та командира військової частини заслужили військові з ВінниччиниНовини Вінниці / Подяку Командування Нацгвардії та командира військової частини заслужили військові з ВінниччиниНовини Вінниці / Подяку Командування Нацгвардії та командира військової частини заслужили військові з Вінниччини