«Подаруй дитині частинку свого серця»: на Вінниччині відбувся літній табір для дітей Захисників і Захисниць України

Новини Вінниці / «Подаруй дитині частинку свого серця»: на Вінниччині відбувся літній табір для дітей Захисників і Захисниць України

Завдяки злагодженій роботі команди Громадської організації «YMCA Vinnytsia» діти Захисників і Захисниць України провели три неперевершені дні з 28 по 30 серпня літнього таборування «Give a child a piece of your heart» на базі заміського комплексу відпочинку «Butterfly», що поблизу Вінниці.

«Організація таборів для дітей має велике значення і впливає на їх фізичний, емоційний та соціальний розвиток. Наш літній табір для дітей Захисників і Захисниць України, які загинули, зникли безвісті, або сьогодні захищають суверенітет і територіальну цілісність України, відбувся у рамках проєкту «НЕСКОРЕНІ». Різноманітні форми відпочинку дозволяють відволікти дітей від електронних пристроїв і активно провести час на свіжому повітрі, поспілкуватися з ровесниками, навчитися працювати в команді, розвинути свої лідерські якості та важливі навички співпраці, знайти нових друзів, розвинути особисті творчі та креативні якості. Табір – це час пригод, яскравих емоцій і незабутніх спогадів, які залишаться на все життя. Сміливі, цілеспрямовані, свідомі діти – майбутнє вільної та незалежної України», – зазначає організаторка табору, голова Громадської організації «YMCA Vinnytsia» Катерина Будник.

Дівчина працює на державній службі та переконана, що кожен на своєму місці має робити все необхідне для наближення Перемоги.

У перший день табору вожаті роздали дітям футболки та бейсболки з яскравими нашивками «YMCA Vinnytsia», а також роз’яснили головне правило таборування – це командна співпраця. День був насичений пригодами, найяскравіші з яких – басейни та дискотека з мильними бульбашками.

Другий день розпочався надзвичайно яскраво та захопливо. Діти мали чудову можливість дізнатися більше про роботу справжніх героїв – рятувальників. Вони розповіли як працюють у команді, співпрацюють з іншими службами та допомагають людям у найскладніших ситуаціях. Найцікавіше ж – це демонстрація спеціального обладнання та можливість спробувати себе у ролі справжнього героя.

Далі – захоплюючий майстер-клас з виготовлення смачного печива та створення власних малюнків на ньому. Кожен малюнок виявився унікальним і особливим, справжнім мистецьким шедевром.

Ввечері відбулася захоплююча гра «Клуб грамотіїв». Учасники і учасниці табору зібралися, щоб продемонструвати свої знання та навички у різних аспектах мови, письма та своєї інтуїції під час виконання різноманітних завдань.

Третій день розпочався з приємних та теплих відеодзвінків до рідних. Після ранкової зарядки на дітей чекали справжні Гавайї: атмосфера гавайського танцю «Хула», гра на «Укулеле» з прикрасами «Леї», привітаннями «Алoxa» та багато іншого.

Головна подія вечора – конкурс «Міс та Містер», який завжди є особливою подією. Учасники мали можливість продемонструвати свої таланти та вміння перед іншими дітьми, журі та глядачами.

Організатори літнього табору «Give a child a piece of your heart» дякують за фінансову підтримку та можливість проведення такого важливого заходу YMCA Europe, YMCA Camp Europe Initiative та YMCA Ukraine.

Новини Вінниці / «Подаруй дитині частинку свого серця»: на Вінниччині відбувся літній табір для дітей Захисників і Захисниць УкраїниНовини Вінниці / «Подаруй дитині частинку свого серця»: на Вінниччині відбувся літній табір для дітей Захисників і Захисниць УкраїниНовини Вінниці / «Подаруй дитині частинку свого серця»: на Вінниччині відбувся літній табір для дітей Захисників і Захисниць УкраїниНовини Вінниці / «Подаруй дитині частинку свого серця»: на Вінниччині відбувся літній табір для дітей Захисників і Захисниць УкраїниНовини Вінниці / «Подаруй дитині частинку свого серця»: на Вінниччині відбувся літній табір для дітей Захисників і Захисниць УкраїниНовини Вінниці / «Подаруй дитині частинку свого серця»: на Вінниччині відбувся літній табір для дітей Захисників і Захисниць УкраїниНовини Вінниці / «Подаруй дитині частинку свого серця»: на Вінниччині відбувся літній табір для дітей Захисників і Захисниць УкраїниНовини Вінниці / «Подаруй дитині частинку свого серця»: на Вінниччині відбувся літній табір для дітей Захисників і Захисниць УкраїниНовини Вінниці / «Подаруй дитині частинку свого серця»: на Вінниччині відбувся літній табір для дітей Захисників і Захисниць УкраїниНовини Вінниці / «Подаруй дитині частинку свого серця»: на Вінниччині відбувся літній табір для дітей Захисників і Захисниць України
admin

17 вересня, 2023