Побив ногами через ревнощі: на Вінниччині затримали п’яного чоловіка

Новини Вінниці / Побив ногами через ревнощі: на Вінниччині затримали п’яного чоловіка

Після інформування лікарями працівники поліції 2 липня затримали 47–річного жителя Шаргородської територіальної громади. Чоловіка підозрюють у нанесенні численних тяжких тілесних ушкоджень своїй співмешканці. Причиною бійки стали ревнощі.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції, у медзакладі розповіли про госпіталізацію 40–річної місцевої мешканки з численними травмами. Опитавши у лікарні пацієнтку, поліцейські з’ясували, що побив її через ревнощі 47–річний чоловік.

П’яного ревнивця затримали за місцем проживання. Поліцейські встановили, що зловмисник наніс руками та ногами численні удари по голові та тілу співмешканки.

Затриманий у мобільному телефоні виявив листування між співмешканкою та незнайомцем. Через ревнощі чоловік себе не втримав.

Під час обшуку правоохоронці виявили докази, що вказують на причетність чоловіка до злочину. Наразі ревнивець затриманий.

Слідство повідомило йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що передбачає до 8 років ув’язнення.

Макс Мельник

4 липня, 2022