Побив матір до смерті: на Вінниччині затримали п’яного зловмисника

Новини Вінниці / Побив матір до смерті: на Вінниччині затримали п’яного зловмисника

Зателефонувавши до поліції, 35–річний житель села Журавлівка Барської громади, сказав, що померла його мати. Наступного дня, 18 жовтня, чоловіка затримали за підозрою в умисному вбивстві.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, слідчо–оперативна група прибула на виклик до будинку 58-річної жінки, а її тіло направили на судово–медичну експертизу. За попередніми висновками експерта, смерть жінки настала внаслідок численних травм голови.

Поліцейські опитали сусідів та знайомих родини, з’ясували, що за життя померла часто скаржилася на свого сина, який її бив та ображав.

На підставі зібраних речових доказів на місці злочину, проведення слідчих та розшукових дій поліцейські встановили особу, причетну до вчинення особливо тяжкого злочину Ним виявився син вбитої. Його поліцейські затримали за місцем проживання у стані алкогольного сп’яніння.

Працівники поліції встановили, що між родичами виник конфлікт, в ході якого син кулаками та дерев’яним бруском завдав матері кілька ударів в область голови. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла.

Зловмисник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої). За такий злочин йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Макс Мельник

19 жовтня, 2022